Kinorama har genoplivet ”Open Mic” i Sønderborg, hvor spirende comedy talenter kan prøve sig selv af i trygge rammer. Her kan publikum for bare kr. 75,- nyde en masse gode grin på 1. klasse!

Open Mic er komikkens legeplads hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum. Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen i ca. 10 minutter. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til at gå op i en højere enhed. Der vil være ca. 10 optrædende ved hver Open Mic.

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale. Som publikum ved man derfor aldrig, hvem man kommer til at opleve på scenen. Til at styre slagets gang er der ved hver Open Mic en vært der også vil gøre sit til at det bliver sjovt og underholdende. Værten har, udover at binde aftenen sammen, også til opgave at prikke nye upcoming komikere på skulderen, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Open Mic foregår i den store sal 1 i Kinorama. Her er både komfort, lys og lyd perfekt til optrædener af denne art. Lige uden for salen vil der være mulighed for at købe drikkevarer som øl, vin og vand så der er med andre ord lagt op til en hyggelig og uformel aften med gode grin.

Har du fået lyst til at afprøve dit comedy talent til Open Mic i Kinorama, så send en mail til vandkaer@mail.dk – skriv ”Open Mic” i emnefeltet.