Køb billet til Open Mic lige her: Open Mic 11. december 

For flere år siden var der med jævne mellemrum ”Open Mic” i Sønderborg, hvor spirende comedy talenter kunne prøve sig selv af i trygge rammer. Det bliver nu genoplivet i Kinorama i Sønderborg, hvor publikum for bare kr. 50,- kan nyde en masse gode grin på 1. klasse!

- Det bliver garanteret en sjov og hyggelig aften og det bliver spændende at se hvem der har den selvtillid der skal til, for at stille sig op foran et forventningsfuldt publikum og give den gas med jokes og sjove historier, siger Per Matthiesen der glæder sig til at prøve det nye koncept af.

Første Open Mic bliver d. 11. december kl. 20:00.

Open Mic bliver komikkens legeplads hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum. Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen i ca. 10 minutter. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til at gå op i en højere enhed. Der vil være 10 optrædende ved hver Open Mic.

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale. Som publikum ved man derfor aldrig, hvem man kommer til at opleve på scenen. Til at styre slagets gang er der ved hver Open Mic to værter der også vil gøre sit til at det bliver sjovt og underholdende. Værterne har, udover at binde aftenen sammen, også til opgave at prikke nye upcoming komikere på skulderen, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Open Mic foregår i den store sal 1 i Kinorama. Her er både komfort, lys og lyd perfekt til optrædener af denne art. Lige uden for salen vil der være mulighed for at købe drikkevarer som øl, vin og vand så der er med andre ord lagt op til en hyggelig og uformel aften med gode grin.

Aftenen sluttes hver gang af med en afstemning hvor publikum kårer aftenens sjoveste standupper. Vinderen får en biograftur for 6 personer med sodavand og popcorn – og så selvfølgelig æren!

Har du fået lyst til at afprøve dit comedy talent til Open Mic i Kinorama, så send en mail til event@kinorama.dk – skriv ”Open Mic” i emnefeltet.

I mailen bedes du sende:

  • Et billede af dig selv (profilbillede)
  • En kort tekst eller en kort video om dig selv. Hvorfor vil du være med. Evt. tidligere erfaring med stand up, lidt om hvem du er og hvad din beskæftigelse er.
  • Og endelig dine kontaktoplysninger (Tlf. nummer, mail og bopæl).